Cursisten die faam hebben gemaakt na een opleiding aan de Rotterdamse Snijschool

De Rotterdamse Snijschool heeft sinds haar start in 1926 vele cursisten opgeleid.  De cursisten  komen uit het hele land. Sommigen hebben naam gemaakt.
Zo was er begin 2018 in het Haags Gemeentemuseum een overzichtstentoonstelling van  kledingstukken van de Haagse couturier Frans Hoogendoorn. Hij heeft zijn opleiding aan De Rotterdamse Snijschool genoten. 

.
De Rotterdammer Victor van Westering  van Victors weddings is een ontwerper van bruidskleding. Hij heeft ook zijn opleiding gehad aan De Rotterdamse Snijschool.

Voor de Volkskrant schreef Ceciel Narinx een artikel over het Rotterdamse echtpaar Kemmink, die 30 jaar lang het label Puck & Hans voerden. In 2017 kregen zij een overzichtstentoonstelling in het Amsterdams stedelijk museum. In het artikel wordt geschreven dat Puck haar opleiding genoten heeft aan de Rotterdamse Snijschool. In de film-documentaire die in oktober 2019 in verschillende filmhuizen te zien was, wordt ook vertelt dat Puck haar opleiding aan de Rotterdamse Snijschool heeft genoten. Het artikel kunt u hier vinden: https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/de-gouden-formule-maken-en-verkopen-wat-je-mooi-vindt-doen-wat-je-leuk-vindt~b378c120/

Opleidingsinstituut voor Coupe- en Bedrijfstechniek in alle kledingvakken